Poručite >>

Brz - Tačan - Pouzdan

POTRČKO DOSTAVA

Potrčko Dedinje

Potrčko Dedinje donosi hranu, piće, cigarete,lekove, cveće, kafu, novine, kancelarijski materijal…Sve što Vam padne na pamet poručite i mi donosimo! Potrčko Dedinje je profesionalni servis koji se bavi uslugom hitnih dostava i isporuka na teritoriji celog grada Beograda kao i po celoj Srbiji.Potrčko Dedinje je prva i jedina Vaša lična usluga u gradu Beogradu koja radi 365 dana u godini 24h samo za Vas i Vaše potrebe…

Sve informacije u vezi dostava mozete dobiti na telefon : 063 88 22 088, 365 dana 24h koji rade samo za Vas i Vaše potrebe.

Potrčko Dedinje je prva i jedina Vaša lična kurirska usluga u gradu Beogradu. Za razliku od drugih kurirskih službi mi vas lično zamenjujemo vašim svakodnevnim obavezama, koje vam oduzimaju vaše dragoceno i slobodno vreme. Mi nismo kao i ostale kurirske sluzbe već smo mi Vaš SOS Potrčko za sve. Naša mlada nasmejana i brza ekipa udovoljice svim Vašim zahtevima.Stečena iskustva na zapadu najboljih kurirskih službi primenili smo u našem radu tako da Vama budemo uvek na usluzi.

Zašto nas trebate?

Sedite u udobnoj fotelji vašeg stana ili kuće,a jede vam se sladoled kojeg nemate,nestalo Vam je pića koje bi ste bas sada popili ili imate glavobolju, a nemate aspirin…..nazovite nas i Vas Potrčko Dedinje vam upravo to dostavlja na adresu.Ne trosite vreme u saobraćajnim gužvama jer Potrčko Dedinje i to čini za VAS.

Kome smo namenjeni?

Potrčko Dedinje je namenjen bas svima (stari, nemocni, mladi, zauzeti…)
Potrčko odnosi/donosi/kupuje sve što zamislite. od 00 do 24h 365 dana u godini.
Potrčko Dedinje u roku od 30-60 minuta donosi sve na vašu adresu u zavisnosti od gužve 24h.

POZOVITE NAS I SLOBODNO SE OPUSTITE JER MI SMO TU SAMO ZBOG VAS !!!!!

BILO KADA,BILO KUDA,POTRCKO DEDINJE STIZE SVUDA!!!
365 dana u godini 00-24h stojimo vam na USLUZI.

POTRČKO DEDINJE NA USLUZI 24/7

Potrčko u Beogradu - dostava na teritoriji celog grada Beograda

ZAŠTO IZABRATI POTRČKO DEDINJE

 
Potrčko Dedinje uvek isporučuje na vreme, gde god da se nalazite tu smo. Naš zadatak je da vi budete zadovoljni. Donosimo vam porudžbinu u rekordnom roku, na željenu adresu i plaćamo po odličnoj ceni. Sa nama ste uvek zadovoljni i imate razloga za veselje. Donosimo robu na teritoriji celog Beograda. Potrčko Dedinje je u opštini: Ćukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin. Potrčko Dedinje vam je na raspolaganju u svako doba dana 24 sata. 

Potrčko Dedinje – Šta je isporuka na vreme?

Isporuka na vreme, ili OTD, je metrika koja se koristi za merenje efikasnosti lanca snabdevanja. Ovaj KPI pokazuje da li organizacija ispunjava svoje ciljeve u vezi sa obećanim rokovima isporuke i ključan je i za merenje performansi operatera i za održavanje zadovoljstva kupaca. 

Merenje stopa isporuke na vreme otkriva koliko su efikasne kurirske usluge i brend, i može pomoći da se poboljšaju stope zadovoljstva kupaca i vraćaju kupovine.

Evo gde većina kompanija nailazi na probleme:

Obim isporuke se širi brzinom bez presedana. Sve je teže dostaviti isporuku kupcima na vreme, što dovodi do propuštenih i kasnih isporuka.

Smanjenje stope isporuke na vreme je problem kako za kupce (frustracija, nedostatak poverenja u brend), tako i za logističke operacije. Čak i jedan neuspeli pokušaj isporuke može da ima domino efekat i da izazove kašnjenje u vremenu isporuke za ostatak porudžbina isporučenih tokom vožnje vozača. Pošto kupci sa lošim iskustvima isporuke neće ponovo naručiti od istog brenda, povećanje metrike isporuke na vreme trebalo bi da bude imperativ za svaki brend, 3pl logističkih provajdera, prevoznika i svakoga ko vrši isporuke.

1 od 5 potrošača neće oprostiti brendovima koji ne isporučuju na vreme.

U ovom postu ćemo zaroniti u glavna pitanja u vezi sa isporukom na vreme i šta treba da uradite da biste poboljšali svoje OTD KPI i zauzvrat povećali zadržavanje kupaca.

Zašto je isporuka na vreme toliko važna?

Isporuka na vreme je jedan od ključnih načina na koji kupci procenjuju iskustvo isporuke, a samim tim i kritičan faktor u zadržavanju kupaca. Niže stope isporuke na vreme dovode do više pritužbi kupaca, poziva korisničke službe i naknadnih troškova za vaše poslovanje, kao i do besnih kupaca koji će odlučiti da ne naručuju ponovo.

Konkurencija je žestoka i kupci danas imaju velika očekivanja. Njih ne zanimaju problemi u lancu snabdevanja, problemi sa upravljanjem zalihama ili bilo koji drugi razlog koji može da izazove kašnjenje njihove porudžbine, bilo da je to zbog dobavljača, osobe za isporuku, problema sa zalihama itd. Oni žele da njihove porudžbine stignu na datum isporuke, unutar tačnog vremenskog okvira.

Brojke ne lažu: prema GreiOrange anketi, 45% potrošača danas očekuje 2-dnevnu isporuku ili manje kada naruče onlajn. Još zapanjujuća je činjenica da se 57% kupaca neće vratiti prodavcu nakon tri zakašnjele isporuke.

U današnjoj digitalnoj eri, te pritužbe kupaca mogu se brzo pretvoriti u negativne kritike na mreži, na veb lokaciji brenda ili na društvenim medijima. Provajderi dostave takođe rizikuju da svojim pošiljaocima daju lošu reputaciju i izgube svoje klijente.

Zaključak: usluga isporuke na vreme je ključni faktor u održavanju visoke stope zadržavanja kupaca i održavanju zadovoljstva kupaca.

Zato Porčko Dedinje nudi širok spektar usluga, dostavljamo hranu, piće, cigarete, alkohol, dokumenta i šta god da vam padne napamet.

Naselje Dedinje

Nalazi se na Opštini Savski venac, jednoj od najstarijih opština u Beogradu.Jedan od najlepših i našumovitijih delova Beograda. Naselje uglavnom čine privatne kuće, među kojima je nekoliko desetina predratnih vila izuzetne arhitektonske vrednosti. Na obodima naselja i duž glavnih ulica izgrađene su nakon Drugog svetskog rata savremene stambene zgrade

Glavne i najprometnije ulice u kraju su Bulevar kneza Aleksandra KarađorđevićaNeznanog junakaTeodora Drajzera i Ljutice Bogdana. Raskrsnica ove četiri ulice predstavlja svojevrsni centar naselja, sa par zdravstvenih institucija u blizini: veliki kliničko-bolnički centar Dr Dragiša Mišović, Železnička bolnica i Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti. Na Dedinju su i Viša škola za obrazovanje vaspitača, Četvrta beogradska gimnazija, Škola za dizajn, osnovna škola i nekoliko predškolskih ustanova.

Dedinje je dobro povezano sa drugim delovima Beograda. Kroz centar naselja prolaze trolejbuske linije 40 (Zvezdara — Banjica) i 41 (Studentski trg — Banjica), autobuske linije 42 (Slavija /Birčaninova/ — Banjica — Petlovo brdo), 49 (Banovo brdo — Pere Velimirovića), 59 (Slavija /Birčaninova/ — Petlovo brdo), 78 (Zemun — Banjica) i 94 (Blok 45 — Miljakovac 1), ekspres minibus linija E7 (Pančevački most — Petlovo brdo) kao i noćne autobuske linije 47 (Trg Republike — Resnik) i 48 (Trg Republike — Miljakovac 2). Glavni prilazi Dedinju iz centra Beograda su iz ulice Kneza Miloša preko Mostarske petlje i iz Bulevara Oslobođenja preko Autokomande.